Image 0 Image 1 Image 2 Image 3 Image 4 Image 5 Image 6 Image 7 Image 8 Image 9

Tirana Business University

Njoftim i rëndësishëm - Plotësimi i formularit A1 dhe A1Z

Plotësimi i secilit formular është i domosdoshëm pasi ju jep të drejtën të vijoni procesin e aplikimit për studime të larta.

Njoftim i rëndësishëm - Plotësimi i formularit A1 dhe A1Z

QSHA njofton se në datat 18, 19 dhe 20 Gusht, të interesuarit kanë mundësi të plotësojnë formularin A1/A1Z, si hap i parë në aplikimin për studime universitare.

Për plotësimin e formularit A1/A1Z nevojitet të paraqiteni pranë shkollës ku keni përfunduar studimet e mesme.

Ndërkohë në TBU vijojnë intervistat me aplikantët e raundit të parë.

Konfirmimi i datës dhe orës së intervistës kryhet në linkun bit.ly/tbu-intervista-2021.

/files/A1_A1Z_2021.png